İzmitte birimler arası futbol mücadelesi başlıyor


Gündem 25.10.2021 09:30:00 0
İzmitte birimler arası futbol mücadelesi başlıyor

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında "Birimler Arası Futbol Turnuvası" mücadelesini, 2 Kasım Salı günü Cephanelik Spor Tesislerinde başlatacak.

KOCAELİ(İGFA)-  Cumhuriyet Bayramı için Spor İşleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek turnuvanın kura çekiminde, A grubunda Güvenlik, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü, Fen İşleri Teknik, B grubunda Temizlik İşleri Müdürlüğü,  Emlak-İmar Müdürlüğü, Ulaşım Müdürlüğü,  Spor Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, C grubunda ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Basın Yayın Müdürlüğü, Etüt-Yapı Kontrol Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü yer aldı.

Üç grupta toplam 14 takımın mücadele edeceği ve her hafta Çarşamba günleri oynanması planlanan turnuva yaklaşık 2 ay sürecek. Cephanelik Spor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşmalar neticesinde dereceye girecek olan ekipler, çeşitli ödüllerle ödüllendirilecek. 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı