İzmit Belediyesi: "Yokluklarını daha iyi anladık"

Kocaelinin İzmit ilçesinde bir günlüğüne izinli sayılan kadınların yokluğunda, belediyenin erkek çalışanları, "Burası onlarsız çok eksik kaldı" yorumunu yaptı.


Gündem 9.03.2021 13:30:00 0
İzmit Belediyesi:

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın personele izin vermesinin ardından mesai yapan erkek personel, “Yokluklarını daha iyi anladık. Burası onlarsız çok eksik kaldı” dedi.

İzmit Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle birlikte Kocaeli’de bir ilk gerçekleştirilirken, belediyede sadece erkek personel işbaşı yaptı. Kadınlar olmadan ilk kez mesai yapan erkekler, kurumun kadın çalışanlar olmadan çok eksik kaldığını söyledi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı