İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nda heyecan sürüyor

Kocaelide İzmit Belediyesinin düzenlediği 2. Başkanlık Kupası’nın üçüncü gününde İzmit Yenimahalle Spor ile Bekirdere Spor karşılaştı.


Gündem 7.10.2021 17:30:00 0
İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nda heyecan sürüyor

KOCAELİ (İGFA) - Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi sebebiyle yaklaşık iki yıldır sahalardan uzak kalan amatör futbol kulüplerinin yeni sezon öncesi form tutması ve keyifli vakit geçirmesi adına bu yıl ikincisi düzenlenen İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nda ilk üç gün geride kaldı. Turnuvanın üçüncü gününde İzmit Yenimahalle Spor ile Bekirdere Spor karşı karşıya geldi. Karşılıklı atılan gollerle maç 1-1 sona ererken, iki takım da 1’er puanın sahibi oldu.

Pandemi dolayısıyla yaklaşık iki yıldır sahalardan uzak kalan amatör futbol kulüplerinin yeni sezon öncesi bir araya geldiği kupa organizasyonunda grup aşaması, 7-13 Ekim tarihleri arasında oynanacak maçların ardından tamamlanacak. Gruplarını ilk sırada tamamlayan dört ekip, 15 Ekim’de yarı final müsabakasına çıkacak. Rakiplerini eleyerek adını son iki takım arasına yazdırma başarısı gösterecek kulüpler ise, 17 Ekim’de oynanacak finalde şampiyonluk mücadelesi verecek.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı