İzmit Belediyesi altyapı için Büyükşehirle görüşecek

Ekim ayı meclis toplantısında İzmit Belediyesi, perşembe ve cumartesi günleri kurulan pazar alanın altyapısı ve düzenlenmesi için Büyükşehir ile görüşüleceği konuşuldu.


Gündem 6.10.2021 11:00:00 0
İzmit Belediyesi altyapı için Büyükşehirle görüşecek

İZMİT(İGFA)-  Belediye meclis toplantısında konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Perşembe ve Cumartesi pazarlarının kurulduğu alan Büyükşehir’in bize tahsis ettiği bir yer ve işletmesi bizde. Bu alanla ilgili kurulduğundan beri ciddi problemler var. Bu sorunların çözülmesi lazım. Buranın altyapısıyla ilgili ciddi problemler var. Örneğin; Pazar alanının temizlenmesi saat akşam 8’den gece 3’lere kadar devam ediyor. " dedi. 

Alandaki kanalizasyon ve giderlerde büyük sıkıntılar olduğunu, altyapının bu denli kötü olmasından dolayı çevrede kötü koku problemi çıktığını dile getiren Özmural, "Aynı zamanda burası Cuma günleri açık ibadet yeri olarak kullanılıyor ve buranın hijyenik olması bizim açımızdan da çok önemli. Bu alanın temiz tutulması için elimizden geleni yapıyoruz ama büyükşehirle beraber alanın tekrar dizaynı ve altyapısının düzeltilmesiyle ilgili çalışmak gerekiyor. Bu konu ile ilgili büyükşehirle görüşeceğiz."  dedi. 

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı