Gündem

Gündem Haberleri

İzmit anneleri için taksi


Gündem 23.10.2021 14:30:00 0
İzmit anneleri için taksi

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, hamile ve doğum yapan annelere hizmet vermek için Anne Taksi uygulamasını hayata geçirdi.

KOCAELİ(İGFA)-  İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ‘Anne Taksi’ uygulamasında 0-2 yaş aralığında bebek sahibi olan anneler yararlanabilecek. 

Anne Taksi uygulaması 08.30- 17.30 saatleri arasında hizmet verecek. Uygulamadan faydalanacak olan ailelerin, hastane randevularından önceki 1-3 iş günü içerisinde 0262 318 00 00 numaralı hattı arayıp 4214’ü tuşlayarak Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileriyle irtibata geçmesi gerekiyor. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı