İzmirde Barışın evrensel sesi Konakta yükselecek

Çocuklara karşılıksız olarak müzik eğitimi vermek ve barışın sesini müzik ile duyurmak amacıyla kurulan Yorglass Barış Çocuk Senfoni Orkestrası, yeni dönemde İzmir Konak Belediyesi’nin de desteğini alarak başarılı çalışmalarına devam edecek.


Gündem 14.10.2021 03:00:00 0
İzmirde Barışın evrensel sesi Konakta yükselecek

İZMİR (İGFA) - İmkanı kısıtlı çocukları müzikle buluşturmak için çalışan Yorglass Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği ile İzmir Konak Belediyesi iş birliği yaptı. İmzalanan anlaşmaya göre, orkestradaki çocukların müzik çalışmaları ve eğitimi ile ilgili ortak projeler yürütülecek. Sempozyum, konser ve atölye çalışması gibi etkinlikler düzenlenecek.

Yorglass Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Gülfem Yorgancılar Perçin, opera sanatçısı Selmin Günöz ve gönüllü arkadaşlarıyla kurulan orkestranın Barışcanlarının belediye ile gerçekleştireceği ortak projeye yönelik iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugüne kadar ‘Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir’ düşüncesi ile hareket ederek onlarca çocuğumuzun müzik eğitimini üstlendik. Çalışmalarımızı, adımlarımızı güçlendirerek sürdüreceğiz” dedi.

Sanatın iyileştirici gücüne dikkat çeken Perçin, dünyayı etkileyen pandeminin kendilerini yavaşlatsa da durdurmadığını belirterek, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile gerçekleştirecekleri projelerin iş birliğine yönelik anlaşmayı imzaladı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor