İzmir Karabağlarda can dostlar yararına kermes

İzmirde Karabağlar Kent Konseyi Ekolojik Denge Hayvan Hakları, Engelli Anneleri ve Semt Merkezi çalışma grupları tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenen kermes, Poligon’daki Gazeteci Barış Selçuk Parkı’nda törenle açıldı.


Gündem 3.10.2021 14:30:00 0
İzmir Karabağlarda can dostlar yararına kermes

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Karabağlar ilçesinde Kent Konseyi Ekolojik Denge Hayvan Hakları, Engelli Anneleri ve Semt Merkezi çalışma grupları tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenen kermes törenle açıldı. Törene, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı da, hayvan hakları konusunda yasaların hala yetersiz olduğunu belirterek, “Onlar bize ait bir eşya değil. Bunu görmemiz gerekiyor” dedi. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dünyadaki her canlının en az insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu anımsatarak, son yıllarda, ekolojik dengenin öneminin ve korunması gerektiğinin daha iyi anlaşıldığını vurguladı. Hayvanların haklarına saygı göstermenin ve yaşam alanlarını korumanın herkesin görevi olduğuna dikkat çeken Başkan  Selvitopui emek verenlere teşekkür etti.


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması