İzmir Karabağlar tapuda büyük kolaylık

İzmirin Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Tapu ve Kadastro 3. İzmir Bölge Müdürü Yusuf Meşhur arasında, vatandaşlara daha hızlı ve nitelikli hizmet sunulması amacıyla protokol imzalandı.


Gündem 29.03.2021 15:00:00 0
İzmir Karabağlar tapuda büyük kolaylık
İZMİR (İGFA)- İzmirin Karabağlar ilçesinde vatandaşlara daha hızlı ve nitelikli hizmet sunulması amacıyla protokol imzalandı. Protokol kapsamında iki kurum arasında elektronik ortamda veri paylaşımı yapılacak. Böylece tapu müdürlüklerinde işi olan vatandaşlar, bina, arsa, arazi gibi taşınmazlarının rayiç bedellerini öğrenmek için ayrıca belediyeye gelmek zorunda kalmayacak.

Karabağlar Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen imza töreninin ardından konuşan Başkan Selvitopu, “Böyle bir protokol vatandaşlarımız açısından büyük kolaylık sağlayacak. Katkılarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Tapu ve Kadastro 3. İzmir Bölge Müdürü Yusuf Meşhur da, verdiği destekler nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkür etti. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı