İzmir Karabağlar, Cumhuriyeti "Ezginin Günlüğü" ile kutlayacak


Gündem 26.10.2021 10:30:00 0
İzmir Karabağlar, Cumhuriyeti

İzmir Karabağlar Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün gençlere emanet ettiği Cumhuriyetin 98. yılı için etkinlik programı hazırladı. Karabağlarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamına Saat 20.30da da Uğur Mumcu Parkında Ezginin Günlüğü konser verecek.

İZMİR(İGFA)- Karabağlar Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, için iki günlük etkinlik programı hazırladı. Resmi program, 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00'te, Karabağlar Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Karabağlar Belediyesi'nin geleneksel Cumhuriyet Korteji de 28 Ekim'de saat 19.00'da Fahrettin Altay Metro Durağı'nda oluşturulacak.

Katılımcılar buradan Üçyol Uğur Mumcu Parkı'na kadar 100 metrelik Türk bayrağı ve Atatürkposteriyle yürüyecek.  Güzergah boyunca bando eşliğinde marşlar seslendirilecek. Saat 20.30'da da Uğur Mumcu Parkı'nda Ezginin Günlüğü konser verecek.

29 Ekim programı saat 09.30'da Karabağlar Kaymakamlığı'nda tebrigat töreniyle başlayacak. Saat 10.30'da Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi Bahçesi'nde kutlama ve geçit töreni yapılacak. Saat 15.00'te de kırmızı beyaz balonlarla, Atatürk posterleriyle süslenmiş araçların oluşturacağı kortej, ilçe sokaklarını dolaşarak vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu