İzmir Karabağlar Belediyesi temizlik araç filosuna güç kattı

İzmirin Karabağlar Belediyesi, bütçesini doğru kullanarak araç filosunu güçlendiriyor.


Gündem 14.04.2021 11:00:00 0
İzmir Karabağlar Belediyesi temizlik araç filosuna güç kattı
İZMİR (İGFA)- “KARBEL şirketi üzerinden Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla satın alınan 5 çöp kamyonu İzmirin Karabağlar ilçesine kazandırıldı. Son teknolojiye sahip araçlar ilçe sokaklarında hizmet vermeye başladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Uzunderede bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğünde yeni araçları inceledi. Personelden araçların özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi alan Başkan Selvitopu, “Yeni araçlarımızla çöp toplama hizmetleri daha sağlıklı verilecek. Ayrıca önemli ölçüde tasarruf sağlanacak. Daha önce 6 aracımızı yeniledik. Bu kamyonlar ve yeni devreye giren 3 ÇAÇA aracımız da hesaba katıldığında, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün araç parkı yönünden hiçbir eksiği kalmamış oluyor” dedi. Başkan Selvitopu , birkaç ay önce de yaklaşık 2 milyon liralık yatırımla modern çöp toplama sisteminde kullanılan ÇAÇA’yla süpürge aracı satın aldıklarını da hatırlattı.



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor