İzmir Karabağlar Belediyesi’nde bütçe toplantısı

İzmir’e bağlı Karabağlar Belediyesi’nde Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yönetiminde yapılan bütçe toplantısında 2022 yılı bütçesi 495 milyon lira olarak kabul edildi. Toplantıda konuşan Başkan Selvitopu, “Yaşanan pandemi ve ekonomik krize karşın sorun


Gündem 9.10.2021 12:30:00 0
İzmir Karabağlar Belediyesi’nde bütçe toplantısı

İZMİR(İGFA)- Ekim ayında üçüncü meclis toplantısını yapan Karabağlar Belediyesi’nde toplantıya CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emre Külekçi, MHP İlçe Başkan Vekili Rıza Palamutçu katılım sağladı. 

2022 bütçe performansının görüşüldüğü toplantıda Bütçe Komisyonu'nun CHP'li Üyesi Turabi Bülent Emre, bütçe ve performans programının ayrıntılarıyla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Komisyon üyesi Hüseyin Uzun da AK Parti adına söz aldı. CHP Grup Başkanvekili Zafer Levent Yıldır ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Alper Güldalı'nın konuşmalarının ardından, meclis üyeleri görüş ve eleştirilerini dile getirdiler.

Başkan Selvitopu, “Yaptığımız her projenin birbiriyle uyumlu olmasına ve o bölgede olumlu etki yaratmasına özellikle dikkat ediyoruz. Yaşanan sıkıntılara rağmen sorunları tek tek aşıyoruz. Karabağlar halkının bize emanet ettiği her kuruşu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Gereksiz harcama yapmıyoruz. Aynı özen ve dikkatle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 


Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı
Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak