İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu, muhtarlarla buluştu


Gündem 18.10.2021 15:30:00 0
İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu, muhtarlarla buluştu

İzmirin Karabağlar ilçesinde, Muhtarlar günü sebebiyle ilçede görev yapan muhtarlarla kahvaltıda buluşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

İZMİR(İGFA)- Muhtarlarla birlikte kahvaltıda buluşan Başkan Selvitopu, Karabağlar'ın sorunlarına birlik ve beraberlik içinde çözüm üretilmesi gerektiğini, belirtti. 

Uzundere Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan Gemi Restoran'da 58 muhtardan 55'inin yanı sıra başkan yardımcılarının katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Selvitopu, "Yaklaşık 7 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle yakın ilişkiler içinde, iyi niyetli çalışmalar yapıyoruz. Sizler yerel yönetimin çok önemli bir parçasısınız. Karabağlar'ı geleceğe hep birlikte taşıyoruz" dedi. 

 

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı