İzmir Karabağlar, asfalt şantiyesini güçlendiriyor

İzmirin Karabağlar ilçesine asfalt serim makinesi kazandıran Karabağlar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde günlük 450 ton kapasiteli tesisten üretilen asfaltı, farklı mahallelere seriyor.


Gündem 11.03.2021 12:30:00 0
İzmir Karabağlar, asfalt şantiyesini güçlendiriyor

İZMİR (İGFA) - İzmirin Karabağlar Belediyesi, 58 mahalledeki 3 bin 600 sokağa eşit ve nitelikli hizmet vermek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ndeki araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Geçen aylarda satın alınan asfalt kazıma ve silindir makinelerinin yanına, asfalt serim aracı da ekleyen belediye, yakında teslim alınacak kamyonlarla birlikte toplam maliyeti 10 milyon lirayı aşan son model araçları da Karabağlar’a kazandırdı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşların kendilerine emanet ettiği her kuruşu kamu yararına kullanmaya özen gösterdiklerini vurguladı. Bu anlayış doğrultusunda, Karabağlar Belediyesi’nin mütevazı bütçesine rağmen son teknolojiye sahip asfalt kazıma, asfalt serim, silindir, kamyon gibi araçları satın aldığını belirten Başkan Selvitopu, “Toplam maliyeti 10 milyon lirayı aşan bu yeni araçlarımız, yeni kamyonlarımız dışında Karabağlar sokaklarında hizmet vermeye başladı. Kamyonlarımızı da yakında teslim alacağız. Amacımız, 500 bin insanımızın daha modern koşullarda yaşamını sürdürdüğü bir ilçe oluşturmak. Bu bakış açısıyla çalışmaya ve şantiyelerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.


"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor