İzmir Güzelbahçe esnafının zararı karşılanacak

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nin çatısı şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle bölgede bulunan pazar yerinin üzerine uçtu.


Gündem 7.04.2021 12:00:00 0
İzmir Güzelbahçe esnafının zararı karşılanacak
İZMİR (İGFA)- İzmirde dün öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran şiddetli fırtına Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezinin çatısının bir parçasını kopararak Salı günleri pandemi nedeniyle açık alanda kurulan semt pazarının üzerine düştü. İki vatandaşın yaralanmasına ve bazı esnafların da zarar görmesine neden olan olayda, Belediye Başkanı Mustafa İnce, pazar alanına giderek vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Başkan İnce, zarar gören esnaflarla ilgili gerekenlerin yapılacağını ve zararlarının karşılanacağının bilgisini verdi. Konuyla ilgili bir ihmalin olup olmadığı ekipler ve konunun uzmanı kişilerce araştırılıp incelenmeye başlandı.

Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı