İzmir DEÜde Naim Süleymanoğlu Spor Salonu açıldı


Gündem 27.10.2021 11:00:00 0
İzmir DEÜde Naim Süleymanoğlu Spor Salonu açıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İlahiyat Fakültesi Yerleşkesinde bulunan Naim Süleymanoğlu Spor Salonunu yenileyerek hizmete açtı.

İZMİR(İGFA)-  Türk tarihinin en iyi haltercilerinden olan Naim Süleymanoğlu'nun ismini aldığı spor salonunun açılış töreninde konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Cep Herkülü olarak bilinen, dünyaca ünlü sporcumuz Naim Süleymanoğlu’nun ismini öğrencilerimizin de talebiyle spor salonumuza verdik. Spor salonumuzun yenilmesinde emek veren tüm mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Buca’daki Tınaztepe Yerleşkesi’nde 10 milyon 400 bin TL’lik yatırımla Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açtıklarını, Seferihisar’da yer alan Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi ile Fevziye Hepkon Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne hizmet edecek Spor Salonu ve Yüzme Havuzu tesisi hizmete aldıklarını belirten Rektör Hotar, 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesi’nde de spor yatırımlarını sürdürdüklerini söyledi.


Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı
Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir? Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir?
Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama