İYİ Partinin 4. yıl kutlamasına Bursadan 26 otobüsle katıldılar


Gündem 24.10.2021 13:00:00 0
İYİ Partinin 4. yıl kutlamasına Bursadan 26 otobüsle katıldılar

İYİ Partinin 4. yıl kutlaması için Bursadan İstanbula bin 300den fazla partili büyük bir çıkarma yaptı.

BURSA (İGFA) - İYİ Parti'nin Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceği 4. yıl kutlamasına Selçuk Türkoğlu başkanlığındaki Bursa İl Başkanlığı, bin 300'den fazla partili ile çıkarma yaptı. Büyük kutlama programında Genel Başkan Meral Akşener’in yeni bir manifesto açıklaması beklenirken, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da, siyasetin giderek ısınmasıyla birlikte daha hareketli bir sürece gireceklerini ifade etti.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, yazılı açıklamasında, Bursa’nın örnek gösterilen bir İl olduğuna değinerek, “Bursa olarak her zaman ki gibi farkımızı, partimizin İstanbul’da yapacağı 4.Yaş Kutlama Programı’nda da hissettirmek arzusundayız” dedi.

26 otobüsle Haliç Kongre Merkezi’nde yerlerini aldıklarını kaydeden Başkan Türkoğlu, "Özel araçlarıyla da gelen dava arkadaşlarımızı da katınca bin 300’ü geçiyoruz. Dolayısıyla İstanbul’da en fazla katılım gösteren İl olacağımıza eminim. Bursa’ya da zaten böylesine coşkulu bir katılım yakışırdı. Heyecanımız adeta zirve yaptı ve bütün çalışmalarımızı bu olumlu psikolojiyle yürütmenin hazzını duyuyoruz" dedi.

İYİ Parti'nin Türkiye'nin siyaset sahnesindeki yükselen değeri ve milletin de büyük umudu olduğunu belirterek, çalışmaları cesaret ve kararlılıkla sürdürdüklerini ve bundan böyle de aynı istikrarla çıkışlarına devam ettireceklerini söyledi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı