İYİ Partiden Muhsin Yazıcıoğlu için kanun teklifi

İYİ Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel, Sivas’ta Merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına bir üniversite kurulması için kanun teklifi verdi.


Gündem 13.04.2021 12:30:00 0
İYİ Partiden Muhsin Yazıcıoğlu için kanun teklifi

AKSARAY(İGFA) - Türkiyenin hemen her ilinde, üniversitelere isimleri verilen liderler olduğunu hatırlatan İYİ Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel, BBPnin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu adına bir üniversitenin bulunmadığını belirterek kanun teklifi verdi.

Sivas ilinde kurulması elzem olan üniversiteye , Büyük Birlik Partisinin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlunun isminin verilmesini  belirten Erel, Ispartada Süleyman Demirel Üniversitesi, Rize’de Recep Tayyip Üniversitesi, Adanada Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Malatyada Turgut Özal Üniversitesi gibi örnekler bulunduğunu açıkladı.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Yükseköğretim Kurulu teşkilat kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifini sunduğunu vurguladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı