Gündem

Gündem Haberleri

İstiklal Marşını O söyleyecek

İstanbulda 10 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan Formula 1 yarışında, İstiklal Marşını ünlü popçu Göksel seslendirecek.


Gündem 6.10.2021 21:00:00 0
İstiklal Marşını O söyleyecek

Uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul'da yapılacak Formula 1 için geri sayım başladı. Organizasyonun açılış seremonisinde merakla beklenen soru yanıt buldu ve İstiklal Marşı'nı kimin seslendireceği belli oldu.

GÖKSEL, İSTİKLAL MARŞI'NI SESLENDİRECEK

Fanatik'in haberine göre; Pazar günü Intercity İstanbul Park'ın ev sahipliği yapacağı, dünyanın en büyük ve önemli motor sporları organizasyonu Formula 1'in yarış başlangıç seremonisinde İstiklal Marşı'nı Göksel seslendirecek.

200 ÜLKEDEN 2 MİLYARDAN FAZLA KİŞİ EKRAN BAŞINDA OLACAK

8-9-10 Ekim'de gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021 etkinliğini, 200 ülkede 2 milyardan fazla kişi ekranları başından takip edecek.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı