İstanbulda İmamoğlu ve Sabancı Bebek Parkında buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sabancı Vakfı iş birliğiyle yenileme çalışmaları tamamlanan “Türkan Sabancı Bebek Parkı” hizmete girdi


Gündem 29.09.2021 15:30:00 0
İstanbulda İmamoğlu ve Sabancı Bebek Parkında buluştu

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile Türkan Sabancı Bebek Parkı’nda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde İmamoğlu ve Sabancı’ya, Bebek Parkı’na komşu Mısır Arap Cumhuriyeti Başkonsolosu Tarek Khalil de eşlik etti.

Park ve sahil bandındaki yenileme çalışmalarını, Sabancı Vakfı'yla iş birliği içinde tamamladıklarını belirten Başkan İmamoğlu, “Bebek Parkı, İstanbul'un çok özel köşelerinden birisi. Bu güzel yerde daha önce de Sabancı Vakfı'nın buraya özel ilgi gösterdiğini ve yapımına katkı sunulduğunu biliyorduk. Zira o vesileyle de çok değerli Türkan Sabancı hanımefendinin ismini taşıyor” dedi.

Başta Güler Sabancı olmak üzere Sabancı Vakfı’na teşekkür eden Başkan İmamoğlu, “İsmi burada yaşayan Türkan Hanım'a, Allah sağlık sıhhat versin, güzelliklerle yaşamı devam etsin dileğimi ifade etmek istiyorum. Bu tarz yeşil alanların, parkların en üst seviyede kullanıma açıldığı ve gerçekten yeşilin korunduğu, doğanın korunduğu ve geliştirildiği bir kent yapısı İstanbul'un geleceğinin en önemli teminatıdır. Bunun da altını çizerek, bütün emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı da, parkla ilgili sürece dahil oluşlarıyla ilgili verdiği bilgide, hayata geçirilen projelere sahip çıkılması ve onları korumanın kıymetli olduğuna dikkati çekildi.


Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!
Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül