İstanbul Pendikte ilk ray kaynağı Bakan Karaismailoğlundan

Ulaştırma ve Altapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbulda Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Projesi’nin Pendik Tavşantepedeki çalışmalarında ilk ray kaynağını yaptı.


Gündem 3.04.2021 16:00:00 0
İstanbul Pendikte ilk ray kaynağı Bakan Karaismailoğlundan
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul’un şehirler ve milletlerarası hava ulaşım terminallerinden biri olan Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy Kartal Pendik Hattı metro hattı arasında raylı sistem bağlantısını kesintisiz şekilde sağlayacak metro hattında ilk ray kaynak töreni gerçekleştirildi. 
Törene katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 7,4 kilometre uzunluğunda olan ve 4 istasyonu bulunan bu hatta saatte tek yönde 70 bin yolcunun seyahat edeceğini söyledi.Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cinin de eşlik ettiği törende projenin rayına ilk kez kaynak işlemi de yapıldı. 
İnşaai faaliyetlerde yüzde 91e, elektromekanik işlerde yüzde 20ye ulaşan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında ilk ray kaynağını atan Bakan Karaismailoğlu, metromuzun tamamlanmasıyla birlikte 2021-2045 yılları arasında ekonomik kazançlarının toplam 181 milyon 297 bin Euro olacağını kaydetti. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra metro hattındaki proje inşaatında çalışanlarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu