İş-Kur TIRSAN ile sözleşme imzaladı

Avrupa’nın sayılı treyler üreticilerinden olan Sakarya Arifiye ilçesindeki Adliye Mahallesi’nde bulunan Tırsan Treyler Sanayi Fabrikası İş-Kur üzerinden alacağı 170 için Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da katıldığı tören ile anlaşma imzaladı.


Gündem 3.03.2021 16:30:00 0
İş-Kur TIRSAN ile sözleşme imzaladı

SAKARYA (İGFA) - Sakarya İş-Kur İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, İş-Kur Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş ve Tırsan Mali İşler Müdürü Mustafa Murat Keskin katıldı.  Tırsan’ın2021 Avrupa İnovasyon ödüllerinden 7’sini alan ilk ve tek şirket olduğunu belirten Keskin, "794 çalışanımıza ilave alınacak 170 kişi ile AR-GE, inovasyon, üretim ve ihracata daha fazla destek olacağız" dedi. 

SakaryaValisi Çetin Oktay Kaldırım’da istihdama sağlanacak destek nedeniyle Keskin’e İş-Kur’un teşekkür belgesini verdi. Vali Kaldırım, “İstihdama atılan imza ülkenin üretimine, ihracatına ve milli gelirine destek olmaktır. Bu kapsamda özel sektöre devletimizce her türlü destek ve teşvikler İş-Kur aracılığı ile sağlanmaya devam edilmektedir” dedi.


HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı
Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi