İnternet Yasasının çıkması için CHPden destek istedi

Nevşehir’de Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan CHP’nin ekonomi kurmaylarının katıldığı toplantıda konuşan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, İnternet Yasasının bir an önce çıkması gerektiğini söyledi.


Gündem 25.02.2021 14:00:00 0
İnternet Yasasının çıkması için CHPden destek istedi

NEVŞEHİR (İGFA) - CHPnin ekonomi kurmayları Nevşehirde sanayiciler, iş insanları, STKlar, turizmciler, esnaflar, oda ve dernek temsilcileriyle bir araya gelerek, dertlerini dinledi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın başarılı bir şekilde ev sahipliğini yaptığı toplantıya; CHP Genel Başkan yardımcısı Faik Öztrak, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Akif Hamzaçebi, Gökhan Zeybek ve Turan Aydoğan, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Uşak Milletvekili Özkan Yalın, Hatay Milletvekili Mehmet Güzel Mansur gibi isimler katıldı.

Programda söz alan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, merdiven altı internet sitelerinin mantar gibi çoğaldığını, hiçbir sorumluluk almadan gerçek habercilere leke getirdiğini söyledi. İnternet Yasasının biran önce çıkartılması için vekillerin destek vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Koca, ayrıca gazetecilikte de meslek yasasının çıkması gerektiğini vurguladı. “Gazeteci Cemiyetleri de, Oda kapsamına alınmalı” diyen Başkan Koca, pandemi sürecinde zor günler geçiren gazetecilere daha fazla destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu