Gündem

Gündem Haberleri

İnegölspor gözünü Amede dikti

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, 7 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da sahasında ağırlayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Gündem 5.04.2021 11:30:00 0
İnegölspor gözünü Amede dikti

BURSA (İGFA) - Misli.com 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Sancaktepe maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu vurguladı.

Amed maçının daha önemli olmaya başladığını kaydeden Şimşir, "Onların da Play-Off için iddiaları var. O bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi puanlarımıza bakacağız. Puan ya da puanlar bizi rahatlatacak. Onun için önemli bir maç. Emir dışında cezalı oyuncumuz yok. Abdulkadir ve Ogün’ün sakatlıkları var. Onlara maç gününe kadar bakacağız. Kadroya alıp almayacağımıza karar vereceğiz. Onun dışında bir sıkıtımız yok" diye konuştu.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı