İnegölspor Diyarbekiri tek golle geçti

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta Diyerbekirspor’u ağırlayan Bursa temsilcisi İnegölspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.


Gündem 10.10.2021 18:30:00 0
İnegölspor Diyarbekiri tek golle geçti

BURSA (İGFA) -  İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanan 7’nci hafta karşılaşmasında Bordo Beyazlılar rakibi önünde etkili bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın henüz 5’nci dakikasında Ersel Aslıyüksek’in golüyle öne geçen Bordo Beyazlılar, Güneydoğu ekibine gol şansı tanımayınca ilk yarı ev sahibinin üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarıda da iki takımın gelişen atakları golle sonuçlanmayınca İnegölspor maçtan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı. Bordo Beyazlılar bu sonuçla 4 karşılaşmada 3’ncü galibiyetini elde etti. Bu galibiyetin ardından puanını 11’e yükselten İnegölspor 9’uncu sırada yer aldı.
 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı