İçişlerinden Mobil Harekat paylaşımı


Gündem 24.10.2021 12:00:00 0
İçişlerinden Mobil Harekat paylaşımı

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı Mobil Harekat Merkezinin faaliyetleri ve görev alanlarına ilişkin sosyal medya hesabından görüntülü paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabındaki paylaşımda, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) personeli Yarbay Talip Kurt'un "Mobil Harekat Merkezi" aracının faaliyetleri ve görev alanları hakkında verdiği bilgiler ve araca ilişkin görseller yer aldı.

Bakanlık, videolu paylaşımda, Mobil Harekat Merkezi'nin çalışmalarına yer verirken, "Doğal afetlerde, toplumsal olaylar ve terör olayları gibi kriz anlarında olay yerinde bulunan jandarma unsurları ile Jandarma Genel Komutanlığı karargah ve diğer kurumlar arasında koordineyi sağlar, olayla ilgili ilk verileri en hızlı, en doğru şekilde değerlendirerek çalışmalara yön verir" ifadelerine vurgu yapıldı.

 

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1452010375365513216

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı