Hudut Kartalları sınırda 2 bin 249 tabanca gövdesi ele geçirdi

Milli Savunma Bakanlığı, Van ve Hakkari hudut hatlarında yapılan arama tarama faaliyetlerinde çok sayıda tüfek, tabanca ve suç unsuru alet ile malzemeler ele geçirdi.


Gündem 1.04.2021 16:30:00 0
Hudut Kartalları sınırda 2 bin 249 tabanca gövdesi ele geçirdi

BURSA (İGFA) - Kaçakçılara göz açtırmayan Hudut Kartalları, sınırların güvenliği için keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerine kesintisiz sürdürüyor. 

Van ve Hakkâri hudut hatlarında yapılan arama tarama faaliyetlerinde Tugay Komutanlıkları, bir çok malzeme ele geçirdi. MSB, ele geçirilen çok sayıda tüfek, tabanca ve suç unsuru aletler ile malzemeleri sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraflarla paylaştı. 

Hudutlardaki Tugay Komutanlıkları çalışmalarda; 95 adet av tüfeği, 200 adet kurusıkı tabanca, 2 bin 249 adet tabanca gövdesi, 502 adet tabanca kapak takımı, 125 adet namlu tespit ve ayaklama mandalı, 125 adet yerine getiren yay, 125 adet yerine getiren yay kılavuzu, 125 adet namlu kilitleme parçası, 208 bin 906 adet tıbbi ilaç ele geçirildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı