Hataydan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na teşekkür

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.


Gündem 29.09.2021 16:30:00 0
Hataydan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na teşekkür

HATAY (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hatay'da düzenlenen Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş insanları, Çiftçiler, Muhtarlar ve Apartman Görevlileri Buluşmakarına katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

Programın verimli geçtiğini dile getiren İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyareti partimizin gücüne güç katmış ve örgütümüze, partili partisiz tüm halkımıza çok büyük bir umut bu vermiştir. Sayın Genel Başkanıma örgütümüz adına şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca ilimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza katkı sağlayan Genel Başkan yardımcılarımız Seyit Torun, Ali Öztunç ve Fethi Açıkel’e, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın toplantılarına katılan Oda Başkanları ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcilerine, iş insanları ve çiftçilerimize, muhtarlarımıza ve apartman görevlilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Partiye olan teveccühün her geçen gün arttığını ifade eden Parlar, her zaman halkın yanında olduklarını belirtti.


Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı
Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi
Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!
Aynı gece iki muhteşem konser Aynı gece iki muhteşem konser