Hakkari Yüksekovada silah ve mühimmat ele geçirildi

Hakkarinin Yüksekova kırsalında yapılan arama tarama çalışmalarında, mağara içerisine gizlenmiş silah ve mühimmat ele geçirildi.


Gündem 8.10.2021 10:30:00 0
Hakkari Yüksekovada silah ve mühimmat ele geçirildi

HAKKARİ (İGFA) - Hakkari İl Jandarma Komutnlığı'na bağlı ekipler Yüksekova ilçesi kırsalında yaptıkları arama tarama çalışmalarında mağaraya gizlenmiş piyade tüfeği ve mühimmat ele geçirdi.

Hakkari Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Yüksekova kırsalında yapılan arama tarama faaliyetinde BTÖ'ne ait mağara içerisinde gizlenmiş 2 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 5 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği Şarjörü, 5 adet el bombası,4 adet pil ele geçirildi. Söz konusu bölgede operasyonların devam edeceği belirtildi.

 

https://twitter.com/HakkariValiligi/status/1446124249878437901

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı