Hakim ve Savcı atamaları Resmi Gazetede

Hakimler ve Savcılar Kuruluna ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı.


Gündem 30.09.2021 04:30:00 0
Hakim ve Savcı atamaları Resmi Gazetede

ANKARA (İGFA) - Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı, adli yargı hakim ve Cumhuriyet Savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarının Hakimler ve Savcılar Kurulu'nca 27 Eylül'de yapılan ad çekme sonucuna göre atamalarına ilişkin kararnameyi yayımladı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, bin 8 adli yargı hakim ve Cumhuriyet Savcısı adayı ile 7 idari yargı hakim adayının atamaları gerçekleştirildi.

Söz konusu karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!