Gülbirlik Bir Markanın Ürünlerini Toplattı

Gül Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Kooperatifi (GÜLBİRLİK), Ispar'da bir markanın ürünlerini kutularının renginin, kendileriyle aynı olduğu gerekçesiyle toplattı.


Gündem 2.10.2021 01:17:00 0
Gülbirlik Bir Markanın Ürünlerini Toplattı

Ürünleri toplattığı firmanın işletmecisi Barış Gümüş ise sosyal medya hesabından Gülbirlik'e adeta ateş püskürdü. Gümüş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

KAMUOYU DİKKATİNE;

Bugün ıspartanın Gülde abisi olduğunu düşündüğünüz GÜLBİRLİK isimli kuruluş; Fabrikamıza ve bazı satış noktalarımıza Avukat ve İcra Memuru marifeti ile baskınlar yapmış ve üretimini yapmış olduğumuz Ala Rose markalı Gülsularımızın tedbiren toplatılmasını sağlamıştır! Sebep; biz Gülbirlik isimli bu kuruluşun Rosense markalı Gülsuyu’nu taklit ediyormuşuz.

Kutumuzu pembe yapıyormuş ve tüketiciyi aldatıyormuşuz!


 Doğru kutumuz pembe, aslında patlıcan moru yada hıyar yeşili olmalıydı. Ben Afyonda senin suçuğun benimkine benziyor diyeni hiç duymadım yada Çorum’da sarı leblebiyi sadece ben satarım diyenide duymadım. Ama burası Isparta ve karşımızda Devletin tüm gücünü kullanmaya çalışan yeri geldi mi Kooparatif, yeri geldimi yarı kamu birlik, yeri geldimi özel şirket olduğunu iddia eden Bulgar sevici Gülbirlik var!
Eyy Isparta son marka değerin Gülü bu Gül ve Çiftci düşmanı oluşumun eline bırakmaya devam edersen Gökçayda bulunan Halı ve Kilim Etnoğrafya müzesinin yanına 50 yıla kalmaz birde Gül müzesi açarak tarihin sayfalarına gömersin!

Efendiler; sizin bu ucuz işleriniz ve ayak oyunlarınız beni ASLA yıldıramaz. Ben tırnaklarımla geldim, sizler gibi üyelerinin sırtına basarak gelmedim, biz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Başkenti Isparta vizyonuna inanıyoruz ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Şirketimin ve markalarımın sizi rahatsız etmesindende ziyadesi ise memnunum. Taş atın kolunuz açılsın, üyelerinize çiçek parası vereceğinize Avukatlara ve bilirkişilere paralar yağdırın nede olsa para sizin paranız değil 

Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar harcayın!

Not; Aynı konu ile alakalı Ispartada da dava açmışlardı ama kaybettiler baktılar olmuyor İstanbuldan buldular çözümü, yakışır ne diyelim.

Hep beraberce Allah’ın Adaletinin tecil edeceği anı sabırsızlıkla bekliyorum.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı