GÖNEN'DE KADIN KOOPARATİFİN SATIŞ MAĞAZASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ


Yaşam 28.08.2020 02:10:00 0
GÖNEN

Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya, ilçede girişimci kadınlar tarafından kurulan Kadın Girişimi ile Üretim ve İşletme Kooperatifinin kurulduğunu duyurdu.
 
Birçok kadının emeğiyle hazırlanan ürünlerin kooperatif bünyesinde satılması için kurulan satış mağazasının açılışını bugün Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu gerçekleştirdi, açılışa, Gönen Kaymakamı Yunus Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya ilçe protokol üyeleri kooparatif üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mağazada kadın üreticilerin ürünlerini inceleyen Vali Seymenoğlu çalışmalarından dolayı kadın üyeleri tebrik etti ve çalışmaları için Valilik olarak ve Kaymakamlığımız sürekli kendilerinin yanında olacağını ve destekleyeceklerini belirtti.


Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı
Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı