GÖLHİSAR'A DAMIZLIK KOÇ DAĞITIMI YAPILDI


Yaşam 24.08.2020 16:52:00 0
GÖLHİSAR

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında Gölhisar'da küçükbaş hayvan yetiştiricilerine yönelik toplamda 60 adet damızlık koç dağıtımı yapıldı.

 
Destek teşekkürü yapan Ak Parti Gölhisar ilçe Başkanı Mevlüt Erdem: Bu desteğin sağlanmasında katkıları olan başta Tarım ve Orman 
 Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli olmak üzere Burdur Valimiz Ali Arslantaş'a, Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Burdur Ak Parti İl Başkanımız Volkan Mengi'ye ve Burdur Tarım ve Orman İl Müdürümüz Mehmet Tuğrul'a şükranlarımı sunarım dedi. 

Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı