Gölcük depreminden kalanlar kaldırılıyor

Kent genelinde çevre dostu adı altında yapılan Gölcük Değirmendere (Kuruçeşme Mevkii) Halıdere Arası Sahil Düzenleme Projesi ile bölgede 1999 Depreminden kalan inşaat atıkları kalkıyor.


Gündem 2.10.2021 10:30:00 0
Gölcük depreminden kalanlar kaldırılıyor

KOCAELİ(İGFA)- Gölcük Değirmendere Halıdere arasındaki Kuruçeşme bölgesi Kocaeli Büyükşehir Beldiyesi tarafından başlatılan çalışmalar ile İzmir Körfezi'nin yeni gerdanlığı olacak. 

Bölgedeki 1999 depreminden kalan inşaat atıkları,sahil projesi kapsamında ekipler tarafından döküm sahasına taşınıyor. Taşıma işlemi bittikten sonra, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri proje dahilinde çalışmalarını devam ettirecek. Yeni gözde mekanlardan biri olacak 37 bin 105 m² alana sahip Gölcük Değirmendere Halıdere Arası Sahil Düzenleme Projesi tamamlandığında, bin 350 metre uzunluğundaki sahilde vatandaşlar için yürüyüş yolu, bisiklet yolu, piknik ve spor alanları olacak.

Sosyal alan yaratmak için çalışmalara başlanan bölgede, 4 bin m² piknik alanına sahip projede vatandaşlar için kafeterya, mescit, tuvalet, çocuk oyun alanı,76 araçlık otopark, 1 adet basketbol sahası ve 2 tenis kortu yapılacak.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı