GİK genç ihracatçılar yetiştiriyor

Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Genç İhracatçılar Konseyi, GİK Liderlik Akademisinde eğitime başladı.


Gündem 29.09.2021 12:00:00 0
GİK genç ihracatçılar yetiştiriyor

İZMİR(İGFA)- Ege İhracatçılar Birliği'nin açtığı Genç İhracatçılar Konseyi, gençlere eğitim vermek için İK Liderlik Akademisi'nde ilk eğitimini gerçekleştirdi.

Genç ihracatçılar yetiştirmek için GİK Liderlik Akademisi kapsamında eğitimlere başladıklarını söyleyen  Ege İhracatçı Birlikleri Genç İhracatçılar Konseyi Başkan Yardımcısı Ferzan Gizem Kula, "Lider dediğimizde aklımıza birçok üstün nitelik gelir.  yönetici ve lider arasındaki en büyük fark; ilham veren, yeniliğe ve başka perspektiflere açık, değişimi tetikleyen ya da başlatan olma özelliğidir. Dünyada üst sıralarda yer alan küresel şirketler birbirinden ilham alarak ilerler. Eğitimci Altay Ergenç'in sunumu ve GİK üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz İlham Veren Liderlik”, eğitimimizde lider tanımından başlayarak izlenecek yol ve stratejileri konuştuk.” dedi.

Yaratıcı zihinlerle bir arada olduklarını belirten Ege İhracatçı Birlikleri Genç İhracatçılar Konseyi Başkan Yardımcısı Gizem Dönmez Gürkan, “Bugün dünya çok büyük sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunlardan sıyrılıp, geleceğin liderleri olarak bizlerin “fikirlerimizin dünyayı daha iyi bir yer haline getirip getirmediğini” sorgulayarak ciddi bir irade ortaya koymamız gerekiyor. Önemli olan yaptığımız değişikliklerle herkesin adil, ilham verici ve anlamlı bulduğu bir geleceğin temellerini atabilmek. Bu sayede “yarın”ı bugünden meydana getirebiliriz ve gerçekten sürdürülebilir bir sistem ortaya çıkabilir. 21 Ekim’de gerçekleştireceğimiz bir sonraki eğitimimizde ise iş dünyasının değişimden etkilenen değil, değişimi yöneten insanlarının ortak özelliği olan; Etkili İletişim ve Kişisel İmaj başlığını irdeleyeceğiz.” dedi. 

PLANLANAN PROGRAM TAKVİMİ:

21 Ekim Perşembe – Etkili İletişim ve Kişisel İmaj Eğitimi

25 Kasım Perşembe – Topluluk Önünde Konuşma ve Sunum Becerileri 

23 Aralık Perşembe  – Müzakere ve İkna Becerileri

20 Ocak Perşembe – İş Etiği ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Eğitimi

17 Şubat Perşembe – Start-up ve Yatırım Kültürü+ Sertifika Töreni ve Kapanış

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı