Gençlik ve Spor Bakanlığından Pamukkaleye yatırım atağı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen törenle Denizliye yapılacak olan yatırımların protokolü imzalandı. Pamukkaleye nizami futbol sahasının da bulunduğu birçok tesis yapılacak.


Gündem 24.03.2021 16:00:00 0
Gençlik ve Spor Bakanlığından Pamukkaleye yatırım atağı

DENİZLİ (İGFA)-. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Denizli’ye özel “Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni” düzenlendi. İmzalanan protokol kapsamında Pamukkale’ye birçok spor tesisi yapılacak.

Pamukkale’nin turizm, tarım ve sağlık kenti olmasının yanında spor kenti olması ile ilgili çalışmaları olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Avni Örki, geçen ay ilçeyi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlundan Pamukkalenin ihtiyacı olan tesislerin sunumunu yaptıklarını hatırlattı. Başkan Örki, konuyla yakından ilgilenen Bakan Kasapoğlunun Pamukkaleye 500 kişilik tribünü olan, sentetik zeminli futbol sahasının yanında, salonlu Gençlik Merkezi yapımı konusunu yakından takip ettiğini belirterek, takibi protokol altına aldıklarını söyledi. Toplamda 30 halı saha ile birlikte 4 adet basketbol voleybol sahası ve 2 adet de tenis kortu yapılacağını belirten  Başkan Örki, ayrıca 50 de basketbol potasınında Pamukkaleye kazandırılacağını ifade ederek, "Yatırımların toplam tutarı yaklaşık 30 milyon liraya mal olacak. Bu tesislerle birlikte Pamukkale sporla da anılan bir ilçe olacak. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesinin yanı sıra tüm spor dallarında altyapı potansiyelinin de ortaya çıkmasını sağlayabileceğiz” diye konuştu.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi