GENCECİK İKİ GENÇ ACI KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ


Gündem 12.03.2021 21:58:00 0
GENCECİK İKİ GENÇ ACI KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu 2 genç hayatını kaybetti.

Isparta Ali Köy Eğirdir yol kavşağında otomobille çarpışan motosikletteki 17 yaşındaki Bünyamin Topbaş ile 18 yaşındaki Mustafa Sarı yaşamını yitirdi. Bünyamin Topbaş ve Mustafa Sarı’nın vefatı Sav'da büyük hüzün yaşattı.

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Isparta-Eğirdir karayolu Aliköy Kavşağı'nda meydana geldi. Emre Kırmızı yönetimindeki 42 AGZ 854 plakalı otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen plakasız motosiklet kavşakta çarpıştı. Motosiklette bulunan Bünyamin Topbaş ile Mustafa Sarı, yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Bünyamin Topbaş'ın öldüğünü belirledi. Yaralanan Mustafa Sarı da götürüldüğü Isparta Şehir Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

 SAV KASABA'SINDA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANACAKLAR

Kazada hayatını kaybeden Bünyamin Topbaş ve Mustafa Sarı’nın cenazeleri hastane morguna kaldırılırken, yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecekler. Cenaze namazının 13 Mart Cumartesi günü saat 11.00’da Sav Kasabasında kılınacağı öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı