Gemlikli şehidin kızı da artık polis

Gemlikli Şehit Polis Memuru İdris Büyükdönmezin çocukları da babalarının yolunda gidiyor. Şehit polis memuru İdris Büyükdönmezin kızı Tuğçe Büyükdönmezde artık bir komiser.


Gündem 10.04.2021 18:30:00 0
Gemlikli şehidin kızı da artık polis
Fevzi SARIKAYA/GemlikLife
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü. Teşkilatta nice kahramanlar görev yapıyor. 24 saat görev başında olan polisler vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda ediyor. Bunlardan biri de Gemlikli Şehit Polis Memuru İdris Büyükdönmez. 4 Temmuz 2017 tarihinde görev yaptığı Gemlik Adliyesi önünde şehit edilen Büyükdönmezin çocukları da babalarının yolunda gidiyor. Şehit polis memuru İdris Büyükdönmezin kızı Tuğçe Büyükdönmezde artık bir komiser. Geçtiğimiz hafta mezun olan Tuğçe Büyükdönmez Edirnede komiser olarak göreve başladı. Sosyal medya hesabından babası ile birlikte fotoğrafını paylaşan Tuğçe Büyükdönmez; "Sen hep benimlesin attığım adımda, giydiğim üniformada" diyerek hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı.

Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek