Gaziantepte yaşanan drama Büyükşehir son verdi!

Gaziantepin Karkamış ilçesinde geçirdiği rahatsızlıklar dolayısıyla 6 sene önce yürüme yeteneğini kaybeden Şefik Şahan Gürcü’nün sokağa çıkma hayali gerçekleşti.


Gündem 31.03.2021 12:30:00 0
Gaziantepte yaşanan drama Büyükşehir son verdi!
GAZİANTEP (İGFA)- Karkamışın Çarşı Mahallesi’nde hastalıkları nedeniyle yürüyemeyen ve evin girişinin sokaktan yüksek olması nedeniyle 6 senedir sokağa çıkamayan 75 yaşındaki Şefik Şahan Gürcü’nün durumu kızı Zeliha Gürcü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e iletildi. Ekiplere talimat veren Başkan Fatma Şahin, Şefik Şahan Gürcü’nün evin giriş kapısından bahçesine inebilmesini sağlayacak asansör yapıldı ve bahçe duvarı yenilendi. SEVİNÇTEN AĞLADI

Yapılan düzenlemeyle birlikte tekrar dışarı çıkabilen Şefik Şahan Gürcü, bahçeye ilk çıktığında ağladığını anlattı. “Asansör yapıldıktan sonra dünyalar benim oldu" diyen Gürcü, "6 senedir evden dışarı çıkamıyordum. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinden Allah razı olsun. Evimin bahçesinde artık istediğim zaman çıkıyor, çay içiyorum, komşularım ile sohbet edebildiğim için çok mutluyum" dedi.

Kızı Zeliha Gürcü ise, babasının hastalandığı zamanlarda komşularının yardımıyla battaniye ile evden çıkardıklarını aktardı. Babasının asansör yaptırılmadan önce eve gelenlere dışarıyı, çarşıyı ve havanın nasıl olduğunu sorduğunu ifade eden ve Fatma Şahine durumu anlatan Zeliha Gürcü, asansör yapıldıktan sonra ilk gün bahçeye indiğini mutluluğunun yüzüne yansıdığını söyledi.


CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’ın 23 Nisan mesajı CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’ın 23 Nisan mesajı
Hedef Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak Hedef Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak
CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
'Ege'den 2025 öncesi yeni klip 'Ege'den 2025 öncesi yeni klip
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret