Gaziantepte hastane ulaşımı kolaylaşıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Hastaneler Bölgesi’nin ulaşımının rahatlamasına yönelik GAZİRAY Projesi kapsamında yer altına alınan beş bin metrelik hattın üzerine açılacak yol için sıcak asfalt dökümü başladı.


Gündem 30.03.2021 15:30:00 0
Gaziantepte hastane ulaşımı kolaylaşıyor
GAZİANTEP (İGFA)- Şehrin yaşam standartlarının ve kalitesinin arttırılması amacıyla gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hastaneler bölgesi olarak adlandırılan Mücahitler Mahallesi’ndeki hastane ve otellerin yoğunlukta bulunduğu alanın ulaşımını rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi GAZİRAY Projesi’nde şehrin içinden geçen beş bin metrelik bölümünün yer altına alınmasıyla birlikte, projenin üstünde kalan beş bin metrelik alanda da sıcak asfalt dökümüne başladı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda ayrıca yeni üç bin metrelik bisiklet yolu da yapılacak. Bölgeye giriş ve çıkış yol bağlantılarının sayısının arttırılmasının hedeflendiği çalışmada, Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinden hastaneler bölgesine yeni bir tek yönlü ve iki şeritli yol açılacak. Bu sayede bölgeye ulaşım hızlanarak, kolaylaşacak. Bölge trafiğini kullanan vatandaşlar için tek yönlü bir yol düzenlemesi yapılarak, alternatif yollarla birlikte bölgenin trafiğinin rahatlaması sağlanacak.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu