Gaziantepte Çanakkale temalı resim yarışmasının ödülleri verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin sanat anlayışını geliştirmek, özgüvenini artırmak ve yeteneklerini açığa çıkartmak amacıyla 18 Mart Canlı Performans Çanakkale Temalı Resim Yarışması’nda ilk 3’e giren yarışmacılar için ödül töreni düze


Gündem 14.04.2021 11:00:00 0
Gaziantepte Çanakkale temalı resim yarışmasının ödülleri verildi
GAZİANTEP (İGFA)- Gençlerin ve çocukların kültür seviyesini yükseltmek, sanat ile olan bağını güçlü tutmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığınca yapılan 18 Mart Canlı Performans Çanakkale Temalı Resim Yarışması’nın kazananları belli oldu. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası’nda gerçekleşen ödül törenine derece alanlar, ebeveynleri ve öğretmenleriyle birlikte katıldı. Kazanan isimlere, katlanabilir bisiklet, satranç ve kitap verildi.

Resim yarışmasında Osman Sayın Anadolu Lisesi öğrencisi Sena Şili birincilik kürsüsüne oturdu. Şili’yi, Güneş Anadolu Lisesi’nden Fatma Sude Doğrar, Doğrar’ı ise Acaroba Kenan Öztürk Çok Programlı Lisesi’nden Ayşenur Özdemir izledi.

Yarışmada ilk üçe giren eserlerin sahipleriyle sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor ve sanat alanlarında daha güzel yarışmalar ve etkinlikler hayata geçireceklerini belirterek; derece alan gençleri kutladı. 


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler