Gaziantep, Kültür ve Sanat projelerine devam ediyor


Gündem 23.10.2021 14:30:00 0
Gaziantep, Kültür ve Sanat projelerine devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) iş birliğinde kentteki kültürel ve sanatsal faaliyetleri hızlandırmak için “Yeni Medya Akademisi”, “Kültür ve Sanat Akademisi” ve “İletişim Müzesi” kurulacak.

GAZİANTEP(İGFA)- Kültür, sanat ve eğitim alanlarında yoğun çaluışamlarına devam eden Gaziantep Büyükşehir, “Yeni Medya Akademisi”, “Kültür ve Sanat Akademisi” ve “İletişim Müzesi” kurmaya hazırlanıyor. 

Gaziantep'e yapılması planlanan merkezler için HKÜ Senato Salonunda protokol eşliğinde GBB Başkanı Fatma Şahin ve HKÜ Rektörü Türkay Dereli tarafından imzalar atıldı. İmza töreninden sonra konuşan Başkan Şahin, "Eşi benzeri olmayan, vizyonu, birleştirici gücü olan, çok çalışkan, bizim için kıymetli abimiz olan Hasan Kalyoncu’yu rahmet ve minnetle anıyoruz. Hasan Kalyoncu’nun ismi bu üniversitede yaşıyor. Bu isme layık olacak şekilde de bir çalışma var. Biz Cemal Kalyoncu ve Haluk Kalyoncu başta olmak üzere tüm ailenin her bir mensubuna da gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı