Gaziantep farkındalık için pedal çevirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Bisikletliler Federasyonu (ECF) ve ENVERÇEVKO derneği ile yaşam kalitesini arttırmak ve farkındalık yaratmak için Bisikletli Ulaşım Farkındalık Turu düzenlendi.


Gündem 1.10.2021 12:30:00 0
Gaziantep farkındalık için pedal çevirdi

GAZİANTEP(İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bisiklet kullanımını  yaygınlaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına Social Active Cycling Team Projesi kapsamında etkinlik düzenledi. 

Gazi şehirde 16 bisikletlinin katıldığı, 15 kilometrelik sosyal ve gastronomi rotasını kapsayan bisiklet turu, Tarihi Gar Meydanı’ndan başladı. Pedallar İstasyon Caddesi, Nail Bilen Caddesi, Mithat Enç Caddesi, Dr. Ömer Asım Aksoy Caddesi, Ali Şir Nevai Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi istikametinde çevrildi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Muğla'da Social Active Cycling Team Projesi kapsamında 16-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Erasmus+ Sport Programı'na da katkıda bulundu. Muğla’ya gelen 16 bisikletçi, programın Türkiye ayağı sorumlusu Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği (ENVERÇEVKO) EuroVelo Ulusal Koordinatörü Öğretim Görevlisi Feridun Ekmekçi koordinatörlüğünde bisiklet turları yapıldı. Bisikletli ulaşım hakkında verilen seminerlere Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’da katıldı.


Başkan Aras'tan Turizm Haftası mesajı Başkan Aras'tan Turizm Haftası mesajı
Minikler Nilüfer'de eleştirel bakış açısı kazanıyor Minikler Nilüfer'de eleştirel bakış açısı kazanıyor
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok! Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
"Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız" "Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız"