Frutti Extra Bursaspor Beşiktaş Icrypexe yenildi

ING Basketbol Süper Ligin 3ncü haftasında Frutti Extra Bursaspor ağırladığı Beşiktaş Icrypexe 73-76 mağlup oldu.


Gündem 9.10.2021 20:30:00 0
Frutti Extra Bursaspor Beşiktaş Icrypexe yenildi

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi'nde sonucu en çok merak edilen karşılaşmaların başında gelen Frutti Extra Bursaspor, Beşiktaş Icrypex mücadelesi Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynandı.

Çekişmeli geçen ilk periyodu 22-24 önde bitiren taraf Beşiktaş Icrypex oldu. Tansiyonun yükseldiği ikinci çeyrek karşılıklı basketlerle geçildi. Final bölümünü daha iyi oynayan İstanbul ekibi soyunma odasına 39-44 üstün girdi.

Üçüncü çeyreğe ise top kayıpları damgasını vurdu. Frutti Extra Bursasporlu basketbolcuların motivasyonunu artırdığı çeyrek sonunda 62-58'lik skorla final periyoduna önde gitti. 

Final periyodunda ise adeta nefesler tutuldu. İki takımın da boş hücumları sıraladığı karşılaşmanın sonunda gülen taraf  73-76'lık skorla Beşiktaş Icrypex oldu.

Frutti Extra Bursaspor'da en skorer oyuncu 26 sayı ile Freeman olurken, Beşiktaş Icrypex'ta Bone 21 sayı kaydetti. 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı