Flash TV 11 Ekimde yeniden yayına başlıyor

Türk televizyon tarihinin en eski kanallarından ve Türkiyenin ikinci özel televizyon kanalı olan Flash TV uzun aradan sonra yayın hayatına yeniden başlıyor.


Gündem 5.10.2021 19:00:00 0
Flash TV 11 Ekimde yeniden yayına başlıyor

BURSA (İGFA) - Türk televizyon tarihinin en eski kanallarından biri olan Göktuğ Group bünyesinde yer alan Flash TV uzun aradan sonra yayın hayatına yeniden başlıyor.

1 Mart 2019 tarihinde yayınlarını durdurma kararı alan Flash TV'nin yeni kadrosu ile izleyicisiyle buluşacağı belirtildi. Cadde ve sokaklarda billboardlar ile tanıtımı yapılan Flash TV'nin yeni kadrosunda çok önemli isimlerin yer aldığı ve kanal 11 Ekim 2021 Pazartesi günü yeniden başlayacağı öğrenildi.

Flash TV uzun aranın ardından yeninde kanalın şimdiye kadar Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimlerle anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Bu arada Flash TV'nin yeniden yayına başlayacak olması Google Trendler'de bir numaraya yerleştiği gözlendi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...