Gündem

Gündem Haberleri

Fenerbahçe Antwerpe takıldı


Gündem 21.10.2021 22:00:00 0
Fenerbahçe Antwerpe takıldı

UEFA Avrupa Liginde mücadele eden Fenerbahçe, D grubu 3. hafta maçında Royal Antwerpi konuk etti. Sarı lacivertliler mücadeleden 2-2lik beraberlikle ayrılarak tur şansını zora soktu.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. D grubunda mücadele eden Fenerbahçe, gruptaki 3. maçında Belçika'nın Royal Antwerp takımını konuk etti. Sarı lacivertliler karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Antwerp'in gollerini Mbwana Samatta ve Gerkens kaydederken, Kanarya'nın golleri ise biri penaltıdan olmak üzere Enner Valencia'dan geldi.

Ayrıca Fenerbahçe Enner Valencia ile bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

.


Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla
SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM! SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM!