Gündem

Gündem Haberleri

ERÜ’ye hayırsever desteği

Hayırsever iş insanı Hamdi Özdemir tarafından Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Gevher Nesibe Hastanesi’ne Oftalmoskopi Cihazı, Oruflow Uroflowmetre Cihazı ve HD Video Gastroskopi Cihazı bağışlandı.


Gündem 13.10.2021 10:00:00 0
ERÜ’ye hayırsever desteği

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kurulduğu günden bu yana hayırseverlerin büyük katkı verdiği ERÜ’ye hayırsever desteği devam ediyor.Bu kapsamda Hayırsever iş insanı Hamdi Özdemir tarafından ERÜ Gevher Nesibe Hastanesi’nde kullanılmak üzere Oftalmoskopi Cihazı, Oruflow Uroflowmetre Cihazı ve HD Video Gastroskopi cihazı bağışlandı. Verdikleri desteklerden dolayı hayırsever iş insanı Hamdi Özdemir’e plaket takdim eden ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERÜ’nün kuruluşundan bu yana hayırseverlerden her zaman destek gördüğünü söyledi.

Oftalmoskopi Cihazı, Oruflow Uroflowmetre Cihazı ve HD Video Gastroskopi Cihazını ERÜ Hastanelerine bağışlayan Hamdi Özdemir’e teşekkür eden Rektör Çalış, “Hayırseverler şehri Kayserimizde Üniversitemizin başarılarında hayırseverlerimizin katkısı büyük. Her zaman destekçimiz olan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyor, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı