Erdoğan kabine değişikliğine hazırlanıyor!

Erdoğan kabine değişikliğine hazırlanıyor!


Siyaset 2.10.2021 23:58:00 0
Erdoğan kabine değişikliğine hazırlanıyor!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğanın Soçi ziyaretine bakansız gittiğini hatırlatarak dikkat çeken bir iddiada bulundu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğanın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere gittiği Soçideki heyette Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akarı yanında getirmediğini hatırlatarak, "Anlaşılan Erdoğan, Putin ile yaptığı görüşmeyi, nedense kendi kabinesinden bile saklıyor" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNE Mİ HAZIRLANIYOR?


Partisinin MYK toplantısının ardından konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğanın kabine değişikliğine hazırlanıyor olabileceğini söyledi. Öztrak "Hayırdır? Artık kendi bakanlarınıza da mı güvenemiyorsunuz? Yoksa çok yakında bir kabine değişikliği mi var?" diye sordu.

İşte, CHP Sözcüsü Faik Öztrakın dikkat çeken o sözleri:

"Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Anlaşılan Erdoğan, Putin ile yaptığı görüşmeyi nedense kendi kabinesinden bile saklıyor. Hayırdır? Artık kendi bakanlarınıza da mı güvenemiyorsunuz? Yoksa çok yakında bir kabine değişikliği mi var?

Erdoğanı bir kez daha uyarıyoruz. Askerimizin yanına, yöresine düşecek her bombadan sırtına sıkılacak her terörist kurşunundan sadece Ruslar, Suriye rejim güçleri veya teröristler değil, siz de mesul olursunuz. Çünkü askerimizi hava savunma sistemi olmadan, Suriye rejim güçleri ile eli kanlı teröristlerin arasına tampon gibi koyan sizsiniz"


İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret
“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri