En iyi projelerde İzmit Çarşısı

Marmara Belediyeler Birliği(MBB) bünyesinde, 2020 yılı itibari ile Birleşmiş Milletler Sürdürebilir Kalkınma Amaçları(SKA) yerel kalkınmayı güçlendirmek için yapılan İzmit Çarşısı, en iyi projeler arasında yerini aldı.


Gündem 8.10.2021 10:00:00 0
En iyi projelerde İzmit Çarşısı

İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyesi ve Good4Trust tarafından, yerel farkındalığı güçlendirmek için yapılan İzmit Çarşısı,  Marmara Belediyeler Birliği tarafından ‘Yerel Yönetimler Sürdürülebilirlik Çalışmaları’nda örnek proje olarak gönderildi. 

Marmara Belediyeler Birliği üyelerinin Sürdürülebilir Kalkınma Amacıyla yapılan projelerin değerlendirilmesi sonucunda, İzmit Belediyesinin, Good4trust iş birliği ile hayata geçirdiği ve örnek olarak sunduğu İzmit Çarşısı projesi de en iyi 15 uygulama arasında yer alma başarısı gösterdi. Detaylı bir inceleme sonrası belirlenen 15 proje arasında olan İzmit Çarşısı, rapor haline getirilerek MBB tarafından hazırlanacak yayında yer alacak.
 


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak