Gündem

Gündem Haberleri

Ekonomide istihdama ŞOK etkisi

ŞOK Marketler 2020 yılında 6 bin kişiye yeni istihdam imkânı sağlayarak Türkiye ekonomisine katkıda bulundu.


Gündem 14.03.2021 17:30:00 0
Ekonomide istihdama ŞOK etkisi

İSTANBUL (İGFA) - ŞOK Marketler Tic. A.Ş. 2020 yılı finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Pandemiyle gelen kısıtlamalara rağmen finansal hedeflerine ulaşmayı başaran ŞOK Marketler, “Tarladan Sofraya Doğru Tarım” projesiyle de müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri kesintisiz sunmaya devam etti.

ŞOK Marketler, 2020 yılında net satış gelirlerini 21,4 milyar TL’ye yükseltmenin yanı sıra, yaklaşık 6 bin kişiye de yeni istihdam olanağı sağladı. Türkiye genelinde toplam 35 bini aşkın çalışanıyla hizmet veren ŞOK Marketler, özellikle “Tarladan Sofraya Doğru Tarım” projesi ve Tarım Kredi Kooperatifleriyle yaptığı iş birliği sayesinde pek çok ürünü müşterilerine aracısız, doğrudan ulaştırmaya devam ediyor.

KAP bildirisinin ardından 2020 yılını değerlendiren ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, “Yeni yatırımların da katkısıyla finansal anlamda başarılı bir yılı geride bırakarak ciromuzu 21,4 milyar TL’ye yükselttik. Beraberinde, pandemi koşullarına rağmen 6 bin kişiye yeni iş imkânı sağlayarak hem Türkiye ekonomisine hem de istihdama önemli katkıda bulunduk. 2020’de büyüme stratejimizin en önemli ayaklarından biri de dijitalleşme yatırımlarımız oldu.  ‘Tarladan Sofraya Doğru Tarım’ projemizle yerli üretimi ve Türkiye’nin dört bir yanındaki yüzlerce çiftçiyi destekliyoruz” dedi. 


TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak