EĞİRDİR'DE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN KORONA DENETİMİ


Sağlık 7.08.2020 00:41:00 0
EĞİRDİR

EĞİRDİR'DE KAYMAKAM VE BAŞKANI SAHAYA İNDİ.
KORONA DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.


Eğirdir ilçemizde, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği korona virüs denetimleri konulu genelgesi doğrultusunda yapılan denetimlerde İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK ile Belediye Başkanımız Veli GÖK sahaya çıktı.


İlçe Emniyet Müdürlüğü, Eğirdir Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü mensuplarından oluşan kolluk kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimde ilk olarak Perşembe pazarı gezildi. Kaymakamımız Adem ÇELİK ve Belediye Başkanımız Veli GÖK birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kendi sağlıkları için maske takmaya, mesafe kurallarına uymaya davet ettiler.  Bu kapsamda, market, kafeterya, kıraathane, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta gibi işyeri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK ve Belediye Başkanımız Veli GÖK, virüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda bilinçlendirmeye yönelik güncel bilgilendirmelerde bulundular.
Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çeken Kaymakamımız Adem ÇELİK  ve Belediye Başkanımız Veli GÖK, belirlenen eksikliklerle ilgili olarak da uyarılarda bulundular.
Özellikle Perşembe Pazarında ve çarşı esnafının maske taktıkları ve kurallara riayet ettikleri görüldü. Çarşı içinde ise esnaflarla sohbet eden Kaymakam Adem ÇELİK ve Belediye Başkanımız Veli GÖK, ‘Meşhur Köfteci Güngör’ün tahan karmasının sırrını kendisinden dinlediler. Köfteci GÜNGÖR Usta, sırrı sadece kızına öğrettiğini ve kimseye öğretmemesini söylediğini ifade ederek neşeli anların yaşanmasına sebebiyet verdi. 
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu